MET  39  JAAR ERVARING IN DE ZORG EN WELZIJNSSECTOR EN  12 JAAR SCHEPEN / VOORZITTER OCMW WIL IK MIJ HEEL GRAAG  NOG 6 JAAR INZETTEN VOOR EEN

DUURZAAM, KINDVRIENDELIJK, LEEFBAAR, MILIEUVRIENDELIJK EN BETAALBAAR BELEID MAAR IK ZET ALLES IN OP WELZIJN ,WANT WELZIJN RAAKT ALLES EN IEDEREEN .

Marie Rose

Jacqueline Muyldermans 

28 jaar zelfstandige in beenhouwerij Lodefier in Lembeek en nadien 15 jaar ervaring in de zorgsector.

 
Actief lid van CD&V Vrouwen, ACW, OKRA en de wandelgroep De Krekels, voorzitter van Klimop Buizingen, trainster "Time To Move 55+" bij KSVT Lembeek en vrijwilligster bij CM Ziekenzorg.
 
Bij de verkiezingen in 2006 werd ik 1e opvolger en intussen ben ik OCMW-raadslid en lid van het Vast Bureau.
 
Met UW steun wil ik me de volgende 6 jaar graag opnieuw inzetten voor een Groot-Halle waar het voor iedereen goed, proper en veilig is om te leven.
 
Jacqueline

Johan De Neef 

Marc Brisaert 

MARC BRISAERTKANDIDAAT nr 15 OP DE CD&Vlijst

 

Beste bezoeker,

Op 14 oktober zijn het de gemeenteraadsverkiezingen. De 2 voorbije verkiezingen werd ik telkens verkozen. Zo was ik 11 jaar ononderbroken OCMW raadslid om in november 2011  zelfs gemeenteraadslid te worden als opvolger , tot op heden.

Graag wil ik mij blijven inzetten voor de inwoners van Halle, maar daarvoor heb ik ook jullie steun hard nodig. Samen kunnen we iets bereiken, met een hart voor iedereen! Ik doe vooral aan politiek om anderen te helpen, niet voor mezelf. Daarom reken ik op U, maak het verschil en geef mij uw steun.

Op mij kan u rekenen !

Guy Nechelput 

GUY NECHELPUT

Schepen sociale zaken, kindbeleid, integrale veiligheid en communicatie

18 jaar bestuurservaring, 12 jaar schepen

22 jaar lid ACW bestuur - 20 jaar KWB voorzitter

ervaren – eerlijk – betrokken - menselijk  – werklustig

slogan: IEDEREEN INBEGREPEN, want elke mens telt !

Carine Mulder 

Als ACW-mandataris ben ik actief bestuurslid van ACW – ACV – LBC/NVK Halle, Ziekenzorg St. Rochus en het gewestbestuur van ziekenzorg Halle/Beersel/Sint-Pieters-Leeuw. Lid van de algemene vergadering van CM-Sint-Michielsbond.

20 jaar ben ik actief binnen de Kontaktgroep en Kerstvreugde en ook al 8 jaar vrijwilliger voor de CM-ziekenzorg vakanties.

Met uw steun en deze van CD&V en ACW Halle wil ik meewerken aan een goed beleid waarbij echt {iedereen inbegrepen} is. Vandaar mijn slogan: Door mijn SOCIAAL ENGAGEMENT actief meewerken aan het beleid van Halle en dit voor het WELZIJN van iedere Hallenaar.

Carine

Johan Vencken en Johan De Neef 

Een hart in je beleid is de slogan waaronder ik actief ben als voorzitter van ACV afdeling Halle en als mandataris in ACW, PWA en de STROS.

Ik wil onze stad graag verder laten evolueren naar een plak waar het goed is om te wonen en werken, waar het verkeer en de omgeving veilig zijn, en waar ook zorg word gedragen voor alle medemensen in het bijzonder de zwakkeren.

CD&v-Halle trekt naar de verkiezingen met een sterk verjongde lijst voor de toekomst met Johan Vencken op de 5de plaats!

Dirk Pieters