Geef mee stem aan je gemeente! 

Voor het ACW is het gemeentelijk beleid va het allergrootste belang. Het is op het lokale vlak dat we het welzijn of het niet - welzijn van de burgers het eerst en het sterkst aanvoelen. Het is ook daar dat de eerste hulpverlening, het snelst, het meest doelmatig op gang kan worden gebracht.

Voor het ACW speelt niet alleen de politiek een balangrijke rol op gemeentelijk vlak. Honderden gezinnen zetten zich aktief in in vereningen of daarbuiten, om de qualiteit van het leven in Halle en van de mensen in het bijzonder te verbeteren.

Het is opvallend hoe de taken van het gemeenteleijk beleid steeds ruimer worden. Zij hebbe een directe invloed op de dagelijkse levenssituatie van elke burger. Welzijn is voor het ACW niet zomaar een modewoord maar de dagelijkse levensqualiteit waar elke burger recht op heeft.

Het ACW van Halle roept elke burger op om mee het gemeentelijk beleid uit te werken. Dit kan door op 14 okt. de juiste kuze te maken maar ook door te reageren via deze site of andere kanalen.

Artikel geplaatst door Luc Debast op 2012-06-28 12:36:52
Reageer op dit artikel - 0 Reactie(s)